Verboden vruchten

 

Wat : Schrijfcafé Breda

Wanneer : Donderdag 23 maart van 14.00 – 16.00 uur

Waar :  Het Hijgend Hert, Pasbaan 7, Breda

Wie : Onder professionele begeleiding van Monique Smt

 

Onweerstaanbaar

Elke laatste donderdag van de maand is er Schrijfcafé Breda. In maart is het een week vroeger dan normaal. Forbidden fruits. Het is delicaat doorschijnend en zacht van binnen met het weefsel dat het lichaam van vruchten uitmaakt;  het eetbare, sappige deel waarin het zaad gebed ligt. Je bent niet van plan om erin te bijten maar als in de zomerwarmte hun geuren loskomen neem je die onmiddellijk waar. Je wordt erdoor overvallen en dan…zit je er midden in. Je kunt je er niet voor afsluiten. Je wilt niet bezwijken maar de zoete geur maakt een bijna onweerstaanbaar verlangen in je los.

Dan begint het gevecht want een mens is genotzuchtig en je kunt niet altijd weerstand bieden aan slechte neigingen. Niet willen toegeven aan genot levert innerlijk strijd op. Strijd met je geweten, met je standvastigheid en grenzen waar je niet aan voorbij wilt gaan. Niet willen en niet mogen en het toch doen; weerloos happen in verboden vruchten. Verrukkelijke fruitige tepeltjes in passievolle vlezigheid.

De literatuur staat vol met erotische verhalen in allerlei soorten smaken en in onnoembaar veel varianten. In Schrijfcafé Breda gaan we op zoek naar onze geheime verboden vruchten en veroorloven we ons om ze al schrijvend te verkennen. Voor welke zinnelijke ingrediënten ben jij  gevoelig? Welke zou jij weleens willen proeven? Waar zit voor jou de verfijning in en wat doet jou het water je in de mond lopen? Doe je ogen dicht en herinner je zonder preutsheid jouw persoonlijke driften en de magische toverformule om ze op te wekken. We gaan aan de hand van speelse schrijfopdrachten op zoek naar zinnenstrelende zinnen en de erotische lading van afrodisiaca als avocado en oesters. Samen streven we naar een aantrekkelijke en sensuele schrijfmiddag.

Tot ziens op donderdag 23 maart 2017 in Schrijfcafé Breda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *