Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Schrijfworkshop Introductie Luisteren naar je pen

31 december 2018 @ 08:00 - 17:00

Oudjaar – Nieuwjaar met Floor Smit van You-experience in Natuurvriendenhuis Morgenrood in Oisterwijk

Vier de jaarwisseling met Floor Smit, en enthousiaste workshopleiders in natuurgebied De Kampina met creatieve workshops, yoga, meditatie, kampvuur, marshmallows en nog veel meer. We wuiven het oude jaar uit met een workshop Luisteren naar je pen en het luiden het nieuwe jaar in met een gezellig feestje op de 31ste.

De schrijfworkshop is voor iedereen die het leuk vind om te schrijven. Monique: ‘Schrijven geeft mij richting en zorgt voor verbinding met mezelf en met anderen. De liefde en passie voor schrijven deel ik graag.’

Op 31 december geeft Monique een introductieworkshop Luisteren naar je pen. De methode die gebruikt wordt is ontwikkeld door Christine de Vries van Shodo. Door korte speelse schrijfoefeningen ontdek je de rijkdom van je innerlijke wereld en leg je fragmenten uit je leven vast. Gedachten, gevoelens en herinneringen worden op een luchtige wijze naar boven gehaald. Er wordt gewerkt met associaties, tekstfragmenten en beeldmateriaal als inspiratievorm.

Schrijfervaring is niet nodig, wel de bereidheid om te luisteren naar je hart. Als schrijvend ontdek je wat er op diepere lagen bij je leeft en daar woorden aan te geven. Dat brengt je in verbinding met jezelf en door het (vrijblijvend) delen ook met anderen.

Laat je verrassen door Monique en jouw pen!

Je kunt je opgeven door een mailtje te sturen naar Floor Smit: floor_smit@hotmail.com

Kijk voor meer informatie op de site van You Exxperience

Gegevens

Datum:
31 december 2018
Tijd:
08:00 - 17:00
Website:
https://you-experience.com/

Locatie

Morgenrood Oisterwijk
Scheibaan 15, 5062 TM
Oisterwijk,
+ Google Maps